TERVEZHETŐ AZ EGÉSZSÉGEM

TERVEZHETŐ AZ EGÉSZSÉGEM

Az ételterápiás étkezés egy tudatos egészségtervezés – egy különleges, egyedi táplálkozás, mely minden építő tápanyagot kiemelten alkalmaz.

A boldog jövőkép az egészséges test meglétéből ered. A fiatalító, regenerációs ételek csodás hatása – a testünk optimális működése önmagunk által irányítható.

Itt nézheted meg a teljes programot: www.egyedifogyokurak.hu vagy írj üzenetet, ha te is tudni szeretnéd, hogyan tervezhető az egészség.

A saját egészségem megtervezésén keresztül bemutatom neked azt a valós mintát, ami jól követhető és egyszerűen megvalósítható minden ember számára.

Az ételterapeuta képzésre mint lehetőséget azoknak ajánlom, akik elhivatottak, segítő munkát végeznek – a szakmaiságuk tudástárát kitágítva még nagyobb erőt és egyediséget kívánnak képviselni a fiatalító, regegenerációs életmódváltásra amit együtt, közösen teremtünk meg egy új egészséges generációért és a saját földi életünk alatt egészséges testben megélt teljes életünkért.

Azoknak is szól ez a képzés, akik segítő vállalkozást terveznek. Írj üzenetet ha te is különleges módon kívánod szolgáltatásod színvonalát emelni, egyedi, különleges módon képviselve vállalkozásod – értéket teremteni önmagad és mások életében. Ha készen állsz minőségi szolgálatot nyújtani ügyfeleidnek, örömmel segítelek téged ennek sikeres megvalósításában, hogy szárnyaljon a vállalkozásod minden tekintetben.

Barabás Zsófia

ételfejlesztő specialista

egészségtervező mentor

Egyedi fogyókúra programjaim

10 napos expressz program

Fogyj akár egy ruhaméretet 10 nap alatt, és indulj el az úton!

10 napos "jeles alkalom" program

..hogy bomba formába hozd magad a nagy napra
zsoka8

1 éves anti-aging program

az igazán elkötelezetteknek. Teremtsd újjá az életed!

További bejegyzések:

TERVEZHETŐ AZ EGÉSZSÉGEM

Az ételterápiás étkezés egy tudatos egészségtervezés – egy különleges, egyedi táplálkozás, mely minden építő tápanyagot kiemelten alkalmaz. A boldog jövőkép az egészséges test meglétéből ered.

Elolvasom »

EGY RUHAMÉRETTEL KEVESEBB VILLÁMGYORSAN

Ingyenesen letölthető receptgyűjtemény

Alakítsd át az étkezésed a receptgyűjteményben található ételekkel és a leírt tanácsokkal, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól koplalás nélkül!