8 tünet, ami emésztési problémára utalhat

8 tünet, ami emésztési problémára utalhat

Gyomorfájás, gyomorégés, puffadás, hasmenés, székrekedés, hasfájdalom, epegörcs, rosszullét.

Okozhatja ezeket ételintolerancia, amikor az ételek fehérjéit nem teljesen bontja le az emésztőrendszer. Az ételérzékenység gyakran már az egészen pici gyermekeknél is kialakulhat és rendszeres hasfájást, hasmenést okoz.

Az ételérzékenységre leggyakrabban az emésztési panaszok utalnak, mégis nehéz, szinte lehetetlen önvizsgálati úton meghatározni, hogy milyen ételek okozzák.

Az ételérzékenység okozta emésztési problémák nem azonnal jelentkeznek, sokszor napok, hetek telhetnek el az elfogyasztott étel és a tünetek jelentkezése között. Így akár téves következtetésekre jutunk, hisz lehet, hogy a mai panaszokat a tegnapi vagy tegnapelőtti ebéd idézte elő.

Vannak olyan étkezési methódusok, ahol minden emésztőenzim górcső alá kerül.

Első körben hipoallergén, majd folyamatosan visszavezve az ételeket az emésztő enzimeket aktíválva megszűnik az ételérzékenység.

Látogass el közösségi oldalunkra, lájkold, kövesd azt, mert csupa építő étel, fotók és videók várnak rád: https://www.facebook.com/testsulycsokkentes/

Nézd meg az eseménynaptárban a soron következő csoportos élő online főzőtanfolyam indulási idejét és jelentkezz be – ott a helyed!

Egyedi fogyókúra programjaim

10 napos expressz program

Fogyj akár egy ruhaméretet 10 nap alatt, és indulj el az úton!

10 napos "jeles alkalom" program

..hogy bomba formába hozd magad a nagy napra
zsoka8

1 éves anti-aging program

az igazán elkötelezetteknek. Teremtsd újjá az életed!

További bejegyzések:

8 tünet, ami emésztési problémára utalhat

Gyomorfájás, gyomorégés, puffadás, hasmenés, székrekedés, hasfájdalom, epegörcs, rosszullét. Okozhatja ezeket ételintolerancia, amikor az ételek fehérjéit nem teljesen bontja le az emésztőrendszer. Az ételérzékenység gyakran már

Elolvasom »

EGY RUHAMÉRETTEL KEVESEBB VILLÁMGYORSAN

Ingyenesen letölthető receptgyűjtemény

Alakítsd át az étkezésed a receptgyűjteményben található ételekkel és a leírt tanácsokkal, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól koplalás nélkül!