TERVEZHETŐ AZ EGÉSZSÉGEM

TERVEZHETŐ AZ EGÉSZSÉGEM

Az ételterápiás étkezés egy tudatos egészségtervezés – egy különleges, egyedi táplálkozás, mely minden építő tápanyagot kiemelten alkalmaz.

A boldog jövőkép az egészséges test meglétéből ered. A fiatalító, regenerációs ételek csodás hatása – a testünk optimális működése önmagunk által irányítható.

Itt nézheted meg a teljes programot: www.egyedifogyokurak.hu vagy írj üzenetet, ha te is tudni szeretnéd, hogyan tervezhető az egészség.

A saját egészségem megtervezésén keresztül bemutatom neked azt a valós mintát, ami jól követhető és egyszerűen megvalósítható minden ember számára.

Az ételterapeuta képzésre mint lehetőséget azoknak ajánlom, akik elhivatottak, segítő munkát végeznek – a szakmaiságuk tudástárát kitágítva még nagyobb erőt és egyediséget kívánnak képviselni a fiatalító, regegenerációs életmódváltásra amit együtt, közösen teremtünk meg egy új egészséges generációért és a saját földi életünk alatt egészséges testben megélt teljes életünkért.

Azoknak is szól ez a képzés, akik segítő vállalkozást terveznek. Írj üzenetet ha te is különleges módon kívánod szolgáltatásod színvonalát emelni, egyedi, különleges módon képviselve vállalkozásod – értéket teremteni önmagad és mások életében. Ha készen állsz minőségi szolgálatot nyújtani ügyfeleidnek, örömmel segítelek téged ennek sikeres megvalósításában, hogy szárnyaljon a vállalkozásod minden tekintetben.

Barabás Zsófia
ételfejlesztő specialista
egészségtervező mentor

Ajánlom:

1 éves program


az igazán elkötelezetteknek.
Teremtsd újjá az életed!

Egyéni konzultáció

Azoknak, akik egyénileg, személyre szabott konzultációk által szeretnének lefogyni

További bejegyzések:

TERVEZHETŐ AZ EGÉSZSÉGEM

Az ételterápiás étkezés egy tudatos egészségtervezés – egy különleges, egyedi táplálkozás, mely minden építő tápanyagot kiemelten alkalmaz. A boldog jövőkép az egészséges test meglétéből ered.

Elolvasom »