egy ruhamérettel kevesebb villámgyorsan

Ingyenesen letölthető receptgyűjtemény

Barabás Zsófiától
a fogyókúrázók mentorától

Alakítsd át az étkezésed a receptgyűjteményben található ételekkel és a leírt tanácsokkal, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól koplalás nélkül!

A receptek neked szólnak, ha

Barabás Zsófia vagyok,
a fogyókúrázók mentora, személyes segítője, ételfejlesztő specialista.

Több, mint 10 éve aktívan segítem a fogyni vágyókat. Ezalatt az idő alatt számtalan sikeres, tartós fogyás jött létre köszönhetően az általam kínált étkezési módszernek.

Az Egy ruhamérettel kevesebb, villámgyorsan receptgyűjteményem valódi segítséget nyújt számodra a sikeres, tartós fogyásban, a karcsúság megtervezésében – mert a karcsúság tervezhető, elérhető, megtartható.

Töltsd le az ingyenes receptgyűjteményem, és hozd magad bomba formába!

“Sziasztok! 10 nap alatt -2,5 kg ment le, a szűk nadrágok simán feljönnek rám és egy percig sem éheztem, sőt nagyon finomakat ettem! Egész könnyen hozzászoktam hogy mit lehet enni pedig azt gondoltam nehezebb lesz. Egy kis odafigyelés és előkészület az elején és ment a fogyás mint a karikacsapás” 

~ Lengyel Melinda

“Nekem a 10 nap alatt – számomra is hihetetlenül hangzik, de – 5,5 kg ment le 😯😯😯 és összesen 25 cm-től szabadultam meg. Nekem kicsit nehéz volt az átállás, de úgy érzem be tudom építeni a mindennapjaimba az újdonságokat. Mindenkinek nagy gratula aki végigcsinálta! 👏👏👏👍😘

~ Braun Anna